Bejelentés


TVI-EXPRESS UTAZZON OLCSÓBBAN!,TVI TRAVEL VENTURES INTERNATIONAL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

ÜDVÖZLÖM A HONLAPON

A tvi express elhozza ön számára a gondatlan nyaralás lehetőségét!

Hihetetlen kedvezménnyel, az "utazz és gazdagodj" program keretén belül, most mindössze:

csak 250 $

(kb 55.000Ft)

Ezért a TVI Express tagsága olyan egyedülálló üzleti lehetőséget biztosít számodra, illetve családod számára, mellyel dollármilliókat kereshetsz.(Ha Bill Clinton Amerikai elnöknek megfelelt, gondolom neked is jól jöhet!)

A program két részből áll:

1.Traveller Board (mátrix) ?végén 500 $, ebből 250 $ készpénz és 250$ Express Board utalvány, hogy résztvehess a következő programban.

2.Express Board befejezésekor 15.000$ a jutalék és automatikusan kezdi újra az Expess Boardot.Fantasztikus ösztönző rendszer már az elején!

- Csoportodból 3 személy befejezi az Express Board programot, jutalmad egy lap top!- Ha 10 személy fejezi be az Express Boardot, egy európai körút a jutalmad, családoddal együtt, teljes ellátással!- 25 munkatárs befejezése esetén, Luxus autó a jutalmad, Mercedes, Audi, vagy BMW!- 50 munkatársad fejezi be az Express Boardot, álmaid otthonát választhatod ki! Luxus villát választhatsz valamelyik egzotikus országban!- 100 munkatárs esetén, választanod kell: egy saját repülőgép, vagy jacht között.


http://www.tviexpress.com/sule1966?drgn=1

http://net-forst.hupont.hu
http://fmgroupparfumok.hupont.hu


A fenti linken lehet regisztrálni!
email:st.vandor66@gmail.com
telefon:06-20-9541132
skype:sule19661Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!